Ефективни ЛИНК БИЛДИНГ стратегии

Поискайте оферта още днес!

Ако търсите ефективен линк билдинг, то можете да поискате оферта, попълвайки формата за обратна връзка на VISEO.
Линк билдингът все още е една от основните части от SEO и благодарение на ефективна сео стратегия лесно можете да подобрите класирането си в Гугъл.
Повечето СЕО експерти именно това дискутират и разясняват на своите клиенти, че SEO без обратни връзки няма как да стане. Е, има частни случаи, но в повечето случаи си трябва ЛИНК БИЛДЕР, човек, който знае как да изгради качествени връзки, които да дадат тежест на параметрите DOMAIN AUTHORITY, PAGE AUTHORITY и на рангът на сайта като цяло.

Какво е ЛИНК БИЛДИНГ?
Както по-горе споменахме, това е изключително о важна част от SEO методологията.
Можем да кажем, че това е метод, обединяващ всички действия и процеси, обвързани със създаването и получаването на линкове от други източници към вашия собствен уебсайт (backlinks).

Гугъл, като основна търсачка, обхожда кода на даден сайт и анализира обратните връзки. Ако локализира такива, придава тежест на цитираните (посочените) линкове.

 Използват събраната информация относно линковете, за да оценят страницата ви (уебсайта) и определят нейната позиция в конкретния SERP.
А какво е SERP ? Повечето от Вас знаят, че това е СЪРЧ ЕНДЖИНС РЕЗУЛТ ПЕЙДЖ, или с други думи - резултатите от търсещата машина.

Коментари